Fırınlanmış Karnabahar Çorbası – Çorbalar

#Çorbası, #EnGüzelFırınlanmışKarnabaharÇorbasıTarifi, #Fırınlanmış, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıNasılPişirilir, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıNasılYapılır, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıTarifi, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıYemekTarifi, #Karnabahar, #KızartmaFırınlanmışKarnabaharÇorbası, #PişirmeFırınlanmışKarnabaharÇorbası, #TavadaFırınlanmışKarnabaharÇorbası Fırınlanmış Karnabahar Çorbası

Malzemeler:
* 1 büyük boy karnabahar (ya da 2 küçük boy olabilir.)
* 2 kuru soğan (soyulmuş ve irice doğranmış olmalı)
* 3 diş sarımsak (soyulmuş olmalı)
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 su bardağı tavuk suyu
* 4 yemek kasigi zeytinyağı
* 1 adet defne yaprağı
* 3 su bardağı süt (tercihen yağsız)
* Tuz

Hazırlanması:
* Fırını 190 C’ye getirin. Karnabaharı 2-3 cm’lik parçalara bölün. Büyükçe bir fırın tepsisine karnabaharları, soğan ve sarımsakları koyun.
* Üzerlerine zeytinyağını gezdirip hepsinin yağlanmasını sağlayacak şekilde karıştırın. Fırında yarım saat karnabaharlar kızarana kadar pişirin. Üstlerinin rengi değiştikçe 10-15 dakikada bir altüst edin.
* Piştiklerinde tepsideki tüm malzemeyi tencereye alın. Üzerine tavuk suyunu ekleyin. Bir de defne yaprağı koyun. Karnabaharlar güzelce yumuşayana kadar pişirin.
* Defne yaprağını çıkartıp çorbayı blendırdan geçirin. Tekrar ocağa alıp istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar süt ekleyin. 10 dakika daha pişirip tuzunu ekleyin.

Malzemeler: * 1 büyük boy karnabahar (ya da 2 küçük boy olabilir.) * 2 kuru soğan (soyulmuş ve irice doğranmış olmalı) * 3 diş sarımsak (soyulmuş olmalı) * 4 yemek kaşığı zeytinyağı * 5 su bardağı tavuk suyu * 4 yemek kasigi zeytinyağı * 1 adet defne yaprağı * 3 su bardağı süt (tercihen y… #Çorbası, #EnGüzelFırınlanmışKarnabaharÇorbasıTarifi, #Fırınlanmış, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıNasılPişirilir, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıNasılYapılır, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıTarifi, #FırınlanmışKarnabaharÇorbasıYemekTarifi, #Karnabahar, #KızartmaFırınlanmışKarnabaharÇorbası, #PişirmeFırınlanmışKarnabaharÇorbası, #TavadaFırınlanmışKarnabaharÇorbası Blog Africa
Malzemeler: * 1 büyük boy karnabahar (ya da 2 küçük boy olabilir.) * 2 kuru soğan (soyulmuş ve irice doğranmış olmalı) * 3 diş sarımsak (soyulmuş olmalı) * 4 yemek kaşığı zeytinyağı * 5 su bardağı tavuk suyu * 4 yemek kasigi zeytinyağı * 1 adet defne yaprağı * 3 su bardağı süt (tercihen y… çorbası, en güzel Fırınlanmış Karnabahar Çorbası tarifi, fırınlanmış, Fırınlanmış Karnabahar Çorbası nasıl pişirilir, Fırınlanmış Karnabahar Çorbası nasıl yapılır, Fırınlanmış Karnabahar Çorbası tarifi, Fırınlanmış Karnabahar Çorbası yemek tarifi, karnabahar, kızartma Fırınlanmış Karnabahar Çorbası, pişirme Fırınlanmış Karnabahar Çorbası, tavada Fırınlanmış Karnabahar Çorbası Çorbalar , #Çorbalar

Fırınlanmış Karnabahar Çorbası,
Çorbalar

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s